Trapphusrenovering Stockholm

Anlita oss för en trapphusrenovering i Stockholm 

Välkommen till Stork Housing. Vi är ett företag som specialiserat oss på trapphusrenovering och som åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Vi hjälper både privata fastighetsägare, föreningar och BRF:er med att skapa varma, inbjudande och välkomnande trapphus - och vi gör det till priser som tål att jämföras. Vi kan åta oss uppdrag från start till mål och erbjuder totalentreprenad där vi tar över ansvaret för er trapphusrenovering i Stockholm. 

Vårt samspelta team av målare, snickare, dekorationsmålare och elektriker arbetar alltid effektivt och med ett mål som ligger i att lämna efter sig ett resultat som ligger i linje med kundens förväntningar, krav och önskemål. 

Hur ser det egentligen ut i ert trapphus? Hur är känslan när ni kliver in genom dörren? Kontakta oss så ser vi till att skapa ett trapphus som får den där wow-faktorn! 


Trapphusrenovering Stockholm i äldre fastigheter 

Med jämna mellanrum så måste en trapphusrenovering äga rum. Det handlar om ett hårt dagligt slitage på ytskikt och på olika detaljer. Renoveringen blir en viktig del av underhållet. En trapphusrenovering i Stockholm sker även med en tanke på att modernisera och att underlätta vardagen för de boende. 

Detta ska emellertid alltid ske på ett smakfullt sätt och med en varsam hand. Den inneboende skönheten som finns i exempelvis en klassisk fastighet ska alltid bevaras. 

Vi har lång vana av att arbeta med att renovera i klassiska fastigheter och ser alltid till att arbeta på ett sätt som förhöjer det unika och tidstypiska som finns. Det kan handla om dekorationsmåleri, det kan handla om stuckatur och det kan handla om andra detaljer och andra unika exempel på hantverk och materialval. Man måste alltid respektera den arkitektoniska stilen som finns och vi är experter på just detta. Vi tar äldre fastigheter in i framtiden - med utan att göra dem för moderna. 

Trapphusrenovering Stockholm

Tätt samarbete med beställaren 

Anlitar ni oss för en trapphusrenovering i Stockholm så får ni en partner som sätter era behov i främsta rummet. Kommunikation är A och O i detta. Vi går igenom era förväntningar, tittar närmare på olika alternativa lösningar och fattar sedan ett beslut om hur just er trapphusrenovering ska se ut samt till vilket pris och hur lång tid den ska ta. 

Då arbetet väl startar så är ni med på resan. Vi uppdaterar regelbundet och vi utser en kontaktperson som ni när som helst kan ställa frågor till. Det är viktigt för oss att ni inkluderas i projektet och att vi genom detta också kan undvika onödiga missförstånd. 

Dags att uppdatera trapphuset? 

Säkerheten är en extremt viktigt punkt i samband med en trapphusrenovering. Man får sällan ett lika bra läge att uppgradera och skapa en säkrare fastighet. 

Många av våra kunder anlitar oss för en trapphusrenovering och där man i samband med denna även passar på att byta till säkerhetsdörrar samt att investera i fastighetsboxar. Den kombinationen leder till en större säkerhet och kan förhindra både inbrott och vara skillnaden mellan liv och död i händelse av brand. 

Även om det handlar om moderna lösningar så går det att få både säkerhetsdörrar och fastighetsboxar i mer klassiska stilar - vilket gör det till en bra lösning även i äldre fastigheter. En annan säkerhetsfråga gäller el och byte av exempelvis ledningar och äldre belysning. Vi erbjuder allt detta och kan hjälpa er att skapa en säker fastighet - utan att göra avkall på funktion eller estetik. 

Trapphusrenovering Stockholm - en värdehöjande åtgärd 

En trapphusrenovering är absolut nödvändig att genomföra sett till underhållet av en fastighet. Det handlar emellertid också om en åtgärd med många fördelar. Dels så innebär det en ökad trivsel och en bättre grannsämja hos de boende. Dels så blir det också en åtgärd som skapar ett bättre första intryck hos besökare. 

Det senare kan också innebära att man vid en försäljning av sin lägenhet når ett högre slutpris. En spekulant köper inte bara en bostad - han köper ett helhetsintryck och trapphuset är definitivt starkt bidragande till hur detta intryck blir. I slutändan kan således varje bostadsrättsinnehavare dra nytta av en trapphusrenovering. Både i vardagen och rent ekonomiskt vid en framtida försäljning. 

Trapphusrenovering från från start till mål