Om oss

Erfarenhet och kunskap i ett paket 

Stork Housing har funnits sedan 2012 och vi har specialiserat oss bland annat på att renovera trapphus i Stockholm och i Malmö. Vårt team består av projektledare, snickare, elektriker, målare och dekorationsmålare - något som möjliggör att vi kan ta oss an projekt enligt totalentreprenad och sköta allting från start till mål. 

Vi arbetar alltid nära kunden och med ett fokus på att alltid leverera ett resultat med högsta verkshöjd, av bästa kvalitet och inom det avtalade priset. Vårt mål är att skapa vackra, funktionella och säkra trapphus. 

Trapphuset spelar en stor roll 

Vad betyder då ett trapphus? Mer än vad många tror. Trapphuset är det första man möter som besökare och det har också en avgörande roll kring hur man uppfattar en fastighet. Ett trist, smutsigt och lugubert trapphus leder till att man får en sämre bild av en BRF eller en fastighet. 

Detta kan också ligga varje enskild bostadsrättsinnehavare i fatet i samband med en framtida försäljning. Man köper inte bara en bostad - man köper en helhet där allt från trapphus, parkeringsmöjligheter, grönområden och tvättstuga spelar roll. Första intrycket är viktigt. 

För de boende så blir en trapphusrenovering något som skapar bättre trivsel. Man känner en samhörighet och man tar ett extra steg för att hålla rent och snyggt. Onödiga konflikter kan elimineras och allt detta leder till en bättre grannsämja. Vi trivs, helt enkelt, bättre i rena och fräscha miljöer. 

Trapphusrenovering närbild måleridetalj

Varsamma renoveringar av trapphus 

Vid en trapphusrenovering i vår regi så utgår vi alltid från hur fastigheten ser ut. Vi respekterar den arkitektur byggnaden är rest i och väljer alltid material och detaljer som ligger i samma stil och linje som denna. Det handlar lika mycket om att bevara som att göra ett trapphus snyggt. 

Moderna lösningar och ökad säkerhet behöver definitivt inte gå ut över det estetiska. Med varsam hand och stor finkänslighet tar vi oss renoveringar även i äldre byggnader i en mer klassisk stil. Vi vill att det ska synas att en renovering har skett - men på helt rätt sätt. Anlita oss för er trapphusrenovering. Vi garanterar ett resultat av högsta kvalitet, in i minsta detalj.

Vårt mål är att skapa vackra, funktionella och säkra trapphus