Trapphusrenovering Malmö

Trapphusrenovering Malmö - anlita oss 

Välkommen till Stork Housing - experten på trapphusrenovering i Malmö. Vi är ett företag som har lång erfarenhet av trapphusrenovering och som åtar oss alla typer av uppdrag - från större, mer komplexa renoveringar vidare till enklare projekt där vi exempelvis målar om i trapphuset. 

Vårt team bestående av målare, elektriker, snickare och dekorationsmålare är vana vid arbete tillsammans och det borgar för snygga, säkra lösningar som sker på ett effektivt sätt och till det pris vi kommit överens om. 

Vi kan hjälpa dig som privat fastighetsägare, förening eller BRF med en professionell trapphusrenovering i Malmö - oavsett vilken typ av fastighet det handlar om. Med vår hjälp skapar ni ett inbjudande, välkomnande trapphus där grannarna trivs och där gästerna ges ett riktigt bra intryck. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt första möte där vi tittar närmare på era önskemål, krav och behov. Välkommen! 


Professionell trapphusrenovering i Malmö

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att renovera trapphus i Malmö. Vi arbetar alltid med att respektera byggnaden och med att bevara de tidstypiska detaljer som finns och med målet att den arkitektoniska stil som finns ska hållas intakt. Handlar det om en renovering i ett äldre trapphus så har vi också ett ansvar i att bevara den för kommande generationer. 

Vi är experter på gamla tekniker och på att bevara byggnadsdetaljer. Det kan handla om stuckatur eller om exempelvis dekorationsmålning  - eller om att hitta lösningar som passar in i en fastighet byggd i Funkis-stil. Vi har inget behov av att själva sätta avtryck: målet är alltid att fastigheten ska stå i centrum och att en trapphusrenovering ska respektera den känsla och skönhet som finns inneboende i denna. 

Vi arbetar med kunden i centrum 

För oss är det viktigt att arbeta nära beställaren. Vi går igenom hur en trapphusrenovering ska se ut och ser sedan till att öppna kanalerna för en god kommunikation. Viktigt är att ni hålls uppdaterade och att ni när som helst kan höra av med olika frågor ni vill ha svar på. 

En trapphusrenovering kommer även att påverka de boende. Det är ett projekt som påverkar vardagen. Här blir tydlighet en viktig faktor. Vi informerar löpande om vad som sker, vi sätter upp lappar och varningar om exempelvis nymålade ytor. 

Givetvis så ser vi även till att hålla det rent och snyggt omkring oss - och vi plockar undan allt då arbetsdagen är slutförd. Det kommer att påverka de boende, men vi ser till att arbeta med ett mål om detta ska ske i så liten utsträckning som möjligt. 

Kontakta våra referenser 

Vår erfarenhet av trapphusrenovering har gett oss ett stort nät av nöjda kunder och referenser för dig att kontakta. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av dessa. Vi kan givetvis även ordna så att du får besöka några av de trapphus där vi tidigare har renoverat - både för att få exempel på den kvalitet vi levererar och för att få lite inspiration för ert projekt. 

Vi är stolta över att ha så pass många nöjda kunder då det visar att vårt sätt att arbeta är det rätta. Givetvis så hoppas vi att även du står redo att rekommendera oss till andra i framtiden. För att detta ska ske finns inga genvägar: det är en perfekt trapphusrenovering som gäller! 

Trapphusrenovering Malmö

Hjälp från start till mål 

Vi har kapacitet nog för att åta oss projekt hela vägen från start till mål. Det innebär att du som beställare lägger över hela ansvaret på oss och att vi sköter allt enligt totalentreprenad. Fördelen med detta är att vi får kontroll över alla detaljer i renoveringen. Vårt sammansvetsade team kan arbeta effektivt och utan några tidskrävande flaskhalsar som sinkar arbetet. 

Var är elektrikern? Tvingas en hantverkare vänta på att en annan ska bli klar så stiger kostnaderna. En sysslolös hantverkare är en dyr hantverkare - men med oss så är alla på plats då deras respektive expertis behövs. Om det sedan handlar om en elektriker, en målare, en snickare eller en av våra skickliga dekorationsmålare är oväsentligt: vi ser till att skapa ett projekt utan sömmar och där allt flyter på från start till mål. 

Säkra, smakfulla renoveringar 

En trapphusrenovering kan även vara nödvändig ur ett säkerhetsperspektiv. Att kombinera renoveringen med att byta ut alla dörrar mot säkerhetsdörrar och att byta till fastighetsboxar skapar säkerhet vid både brand och mot inbrott. Dessutom är det också två investeringar som leder till en enklare vardag för de boende i fastigheten. 

Båda dessa lösningar kommer i en mängd olika utföranden och kan enkelt passa in i både äldre och mer moderna fastigheter. Idag måste man alltid sätta säkerheten i fokus och vi hjälper er gärna med installationen - samtidigt som vi tar ett krafttag även om det rent estetiska uttrycket i ert trapphus. Välkommen till Stork Housing!

Professionell trapphusrenovering i Malmö